• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 16, 15.02.2016

Yıl: 2016

Makaleler

1. GELENEKSEL TEKNİKLERLE ÜRETİLEN YOĞURTLARDAN VE DOĞADAKİ BİTKİSEL ÖRNEKLERDEN İZOLE EDİLEN YOĞURT BAKTERİLERİNİN BAKTERİYOLİTİK AKTİVİTELERİ

Hakan TAVŞANLI Tülay ELAL MUŞ Figen ÇETİNKAYA Recep ÇIBIK

Sayfa: 0-0
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

2. G20/1 VE G20/7 KLON VE GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERDEN ELDE EDİLEN ZEYTİNYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Yasin ÖZDEMİR Nesrin AKTEPE TANGU Müge AŞAN NEBİOĞLU Engin GÜVEN

Sayfa: 0-0
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

3. GELENEKSEL İÇECEĞİMİZ HARDALİYENİN FENOLİK BİLEŞENLERİNİN ARAŞTIRILMASI

Fatma FAİKOĞLU Hakan YAVAŞ Ozan GÜRBÜZ Nilgün İSTEK

Sayfa: 0-0
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

4. BURSA SİYAH İNCİRİNDE ETHEPHONUN MATABOLİTİ OLAN 2-HYDROXYETHYL PHOSPHONIC ACIDE DÖNÜŞÜM SÜRECİNİN VE KALINTI DÜZEYLERİNİN ARAŞTIRILMASI

İsmail AZAR Hakan TOSUNOĞLU Nurdan AKBAŞ Altan DENİZ

Sayfa: 0-0
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

5. SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ENDÜSTRİSİNDE KATKI MADDELERİNİN KULLANIMI VE GÜVENLİĞİ

Gülgün ÜNAL ŞENGÖR Candan VARLIK

Sayfa: 0-0
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

6. AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE'DE KANATLI ETİ ÜRETİMİNDE ELEKTRO ŞOK UYGULAMASI

Tuğba GEZGİN Mustafa KARAKAYA

Sayfa: 0-0
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 1, 21.08.2014
    • Sayı: 15, 2.02.2015
    • Sayı: 16, 15.02.2016
    • Sayı: 17, 1.02.2017
    • Sayı: 18, 1.09.2017