• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 14, 15.07.2014

Yıl: 2014

Makaleler

1. NİSİN İLAVE EDİLMİŞ METİL SELÜLOZ FİLMLERİN ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ

Selin KALKAN Emel ÜNAL Zerrin ERGİNKAYA

2. LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN TANILANMASINDA KULLANILAN BAŞLICA FENOTİPİK VE MOLEKÜLER YÖNTEMLER

Oktay YERLİKAYA

3. GIDALARDA ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLER VE MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ETKİLERİ

Merve AÇU Oktay YERLİKAYA Özer KINIK

4. SÜT ENDÜSTRİSİNDE SU KALİTESİ VE ÖNEMİ

Elif ÖZER Harun KESENKAŞ Özer KINIK

5. BİYOFİLM OLUŞUM MEKANİZMASI VE BİYOFİLMLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE ETKİSİ

Ecem AKAN Özer KINIK

6. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERINDE ORGANIK KLORLU PESTİSİT VARLIĞI

Muhammet DERVİŞOĞLU Osman GÜL Fehmi YAZICI Oğuz AYDEMİR

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 14, 15.07.2014
    • Sayı: 13, 7.08.2014
    • Sayı: 11, 8.08.2014