• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 13, 7.08.2014

Yıl: 2013

Makaleler

1. DEĞİŞİK STARTER KÜLTÜRLERİN VE DEPOLAMA SÜRESİNİN FERMENTE KREMALARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

Hesna MANAV Atilla YETİŞEMEYEN

3. FARKLI KÜKÜRT DOZLARININ EKMEKLİK ve MAKARNALIK BUĞDAYLARIN NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ

Halef DİZLEK Mehmet ÖZER Hülya GÜL

4. MİNİMAL İŞLENMİŞ GIDALAR

Hande ÖZYÜREK Bige İNCEDAYI Canan TAMER

5. SU ÜRÜNLERİNDE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ

Pınar OĞUZHAN

6. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE ORGANİK KLORLU PESTİSİT VARLIĞI

Muhammet DERVİŞOĞLU Osman GÜL Fehmi YAZICI Oğuz AYDEMİR

7. YULAFIN BİLEŞİMİ, HUBUBAT ENDÜSTRİSİNDE KULLANIM ALANLARI VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ

Elif YAVER Nilgün ERTAŞ

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 14, 15.07.2014
    • Sayı: 13, 7.08.2014
    • Sayı: 11, 8.08.2014
    • Sayı: 12, 8.08.2014