• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 12, 8.08.2014

Yıl: 2012

Makaleler

1. KIRMIZI VE BEYAZ TAZE ETLERE ENJEKTE EDİLEN BAZI KİMYASAL MADDELERİN TESPİTİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Ali ÖZCAN Mehmet KARACA Dilek BAYRAKTAR

2. SARUÇ'UN ÜRETİM TEKNİĞİ VE BAZI FİZİKSEL-KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Nalan KALKAN Hüsrev ÖZ Rüstem CANGI

3. EGE BÖLGESİ EKMEKLİK BUĞDAY (T. aestivum) KOLEKSİYONLARININ KALİTATİF AGRO-MORFOLOJIK ÖZELLİKLER YÖNÜNDEN İNCELENMESİ

Dilek İNCEKÖSE Nazımi AÇIKGÖZ

4. GIDALARDA BİYOJENAMİNLERLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER

Özgül ÖZDESTAN Ali ÜREN

Araştırma Makalesi

5. IŞINLANMIŞ YUMURTA VE YUMURTA ÜRÜNLERİNDE KALİTE DEĞİŞİMLERİ

Mine UYGUN SARIBAY Turhan KÖSEBAY

Sayfa: 41-48
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

6. DEPOLAMA SIRASINDA TAHILLARDA MEYDANA GELEN FİZİKSEL VE KİMYASAL DEĞİŞİKLİKLER

Halef DİZLEK

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 13, 7.08.2014
    • Sayı: 11, 8.08.2014
    • Sayı: 12, 8.08.2014
    • Sayı: 9, 14.08.2014
    • Sayı: 10, 14.08.2014