• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 11, 8.08.2014

Yıl: 2011

Makaleler

1. GÜNEY MARMARA BÖLGESİNDE SATIŞA SUNULAN HAYVAN YEMLERİNDEKİ ANTİBİYOTİK VE ANTİKOKSİDİOSTAT DÜZEYLERİNİN LC-MS/MS YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Ali ÖZCAN Mehmet KARACA Dilek BAYRAKTAR

2. SUCUK ÜRETİMİNDE KAŞAR PEYNİRİ KULLANIMI

Hacer EKŞİ Ahmet ERTAŞ

3. FERMENTE KREMALARIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN DEPOLAMA SÜRESİNCE ARAŞTIRILMASI

Hesna MANAV Atilla YETİŞEMEYEN

4. GIDA ENDÜSTRİSİNDE DARBELİ ELEKTRİK ALAN UYGULAMALARI

Ahmet SEÇKİN Ezgi ÖZGÖREN

5. PİYASADA SATILAN ÇİÇEK BALLARININ KALİTE KRİTERLERİNİN BELİRLENMESİ

Kader ÇETİN Emine ALKIN Huriye UÇURUM

6. ESKİŞEHİR KOŞULLARINDA HAYVAN PANCARINDA YEM VERİMLERİ VE BAZI BİTKİSEL ÖZELLİKLER

İlker ERDOĞDU Ahmet SEVER Ahmet ATALAY

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 14, 15.07.2014
    • Sayı: 13, 7.08.2014
    • Sayı: 11, 8.08.2014
    • Sayı: 12, 8.08.2014
    • Sayı: 9, 14.08.2014