• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 8, 18.08.2014

Yıl: 2005

Makaleler

Konferans Bildirisi

1. MARMARA BÖLGESİNDE ZEYTİN ADAPTASYON DENEMESİNDEN SEÇİLMİŞ ZEYTİN ÇEŞİTLERİNİN (SAMANLI, DOMAT, MANZANİLLA, ASCOLANA) BİLEŞİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA'

Gülnur BİRİCİK Fikri BAŞOĞLU

Sayfa: 1-10
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

2. FARKLI MEYVELER KULLANILARAK ÜRETİLEN YOĞURTLARIN KİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ

Ahmet AYAR Durmuş SERT İbrahim KALYONCU

3. SARIMSAK: BİLEŞİMİ, GIDA SANAYİİNDE KULLANIMI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

Songül ÇAKMAKÇI Engin GÜNDOĞDU

4. FUSARIUM TOKSİNLERİ

Bülent KABAK İşıl VAR

5. BİTKİSEL ORİJİNLİ GIDALARDA BULUNAN BAZI DOĞAL ANTİOKSİDAN MADDELER ve ETKİLERİ

Hilal ÇOLAK Beyza ULUSOY

6. MİKOTOKSİNLERİN DETOKSİFİKASYONUNDA ADSORBAN MADDELERİN KULLANIMI

Bülent KABAK İşıl VAR

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 9, 14.08.2014
    • Sayı: 10, 14.08.2014
    • Sayı: 8, 18.08.2014
    • Sayı: 7, 18.08.2014
    • Sayı: 5, 19.08.2014