• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 6, 19.08.2014

Yıl: 2004

Makaleler

1. FARKLI REÇETELER KULLANILARAK ÜRETİLEN ÇİLEK REÇELLERİNPEKL HİDROKSİMETİLFURFURAL (HMF) OLUŞUMU VE DEPOLAMA SÜRESİNDEKİ DEĞİŞİMİ

Yusuf GÜZEL Turgay MERCAN

2. BURSA İL MERKEZİ’NDE SATIŞA SUNULAN TAVUK ETİ VE ÜRÜNLERİNDE TERMOTOLERANT Campylobacter TÜRLERİNİN VARLIĞI

Uğur GÜNŞEN

3. BUĞDAY-SOYA KÜSPESİ AĞIRLIKLI RASYONLARA DOĞAL RENK MADDESİ OLARAK ASPİR TAÇ YAPRAĞI EKSTRAKTI İLAVESİNİN BILDIRCINLARDA YUMURTA SARI RENGİNE ETKİSİ

Alp YILDIZ Sinan PARLAT Birol DAĞ Musa ÖZCAN

4. USKUMRU BALIKLARININ (SCOMBER SCOMBER) HİSTAMİN DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Harun AKSU Hilal ÇOLAK Aydın VURAL Özer ERGÜN

5. GIDALARDAKİ BİYOJEN AMİNLER ve İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ

Vildan UYLAŞER Ayça KONAK

6. PROPOLİSİN KİMYASAL BİLEŞİMİ, BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ

Lütfiye YILMAZ Tülay ÖZCAN YILSAY Arzu AKPINAR BAYİZİT

7. SU ve SU ÜRÜNLERİNDE VİBRİO VULNİFİCUS ve HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN OLUŞTURDUĞU RİSKLER

Ali AYDIN Serkan BÜYÜKÜNAL

8. RUMENDE LİPİT METABOLİZMASI

Osman KÜÇÜK Haydar ÖZPINAR

9. FONKSİYONEL GIDALAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

Aydın VURAL

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 7, 18.08.2014
    • Sayı: 5, 19.08.2014
    • Sayı: 6, 19.08.2014
    • Sayı: 4, 20.08.2014
    • Sayı: 3, 20.08.2014