• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 5, 19.08.2014

Yıl: 2004

Makaleler

1. GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI

Hasan PİRİNÇÇİ

2. ANTİMİKROBİYAL MADDE KULLANIMI VE PAKETLEME MATERYALİNİN KAŞAR PEYNİRİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ

Mehmet GÜVEN Pelin TATAR GÖRMEZ

3. BURSA PİYASASINDA SATILAN ÇEŞİTLİ ET ÜRÜNLERİNDE Yersinia enterocolitica' NIN İZOLASYONU VE İDENTİFİKASYONU

Uğur GÜNŞEN

4. YUMURTA TAVUKLARINDA FARKLI YAĞ ASİTİ KAYNAKLARININ YUMURTA VERİMİ VE KALİTESİNE ETKİSİ

Recep KAHRAMAN Haydar ÖZPINAR İsmail ABAŞ Ahmet PEKEL Halil KUTAY Onur KESER

5. RUMİNANT RASYONLARINDA YAĞ KULLANIMI

Osman KÜÇÜK Haydar ÖZPINAR

6. MİKOTOKSİN BİYOSENTEZİNİN ENGELLENMESİNDE VE MİKOTOKSİNLERİN DETOKSİFİKASYONUNDA BİYOLOJİK AJANLARIN KULLANIMI

Bülent KABAK İşıl VAR

7. BAHARATLAR İLE ITIRLI BİTKİLERİN MİKROBİYEL KONTAMİNASYONU VE ÖZELLİKLERİ

Ali AYDIN

8. DİOKSİNLER : GIDALARA BULAŞMA KAYNAKLARI VE SAĞLIK AÇISINDAN GETİRDİĞİ RİSKLER

Hilal ÇOLAK Hamparsun HAMPİKYAN

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 8, 18.08.2014
    • Sayı: 7, 18.08.2014
    • Sayı: 5, 19.08.2014
    • Sayı: 6, 19.08.2014
    • Sayı: 4, 20.08.2014