• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 3, 20.08.2014

Yıl: 2003

Makaleler

1. BAZI ÜZÜMSÜ MEYVE ÇEŞİTLERİNİN TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR

İbrahim ÇEVİK Metin ERHAN

2. SADE (VANİLYALI) YOĞURT DONDURMALARININ FİZİKSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE STABİLİZATÖRLERİN ETKİLERİ

Mehmet GÜVEN Berkay KARACA

3. TAVŞAN ETİNİN PRERİGOR VE POSTRİGOR AŞAMALARINDA BAZI TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN TESBİTİ

Mustafa KARAKAYA Cemalettin SARIÇOBAN Melek AKSOĞAN

4. KIRKLARELİ İL MERKEZİNDE TÜKETİME SUNULAN TAZE VE ESKİ KAŞARLARIN KİMYASAL BİLEŞİMLERİNİN VE HİJYENİK KALİTESİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Onur YILDIZ Ekrem KURDAL

5. DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ

Arzu AKPINAR BAYİZİT

6. GIDA KİRLENMESİNDE NİTRAT, NİTRİT VE OLUŞTURDUKLARI RİSKLER

Enver TAN

7. PEYNİRİN OLGUNLAŞMASINDA ENZİMLERDEN KAYNAKLANAN PROTEOLİZ

Nihat AKIN

8. TARHANA ve BESLENME YÖNÜNDEN ÖNEMİ

Fatma COŞKUN

9. HAYVANSAL YAĞLARIN RUMINANT BESLEMEDE KULLANILMASI

Önder CANBOLAT Ali KARABULUT

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 6, 19.08.2014
    • Sayı: 4, 20.08.2014
    • Sayı: 3, 20.08.2014
    • Sayı: 2, 21.08.2014
    • Sayı: 1, 21.08.2014