• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 2, 21.08.2014

Yıl: 2002

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. BAZI SEBZE KONSERVELERİNDE (Bezelye, D.Salçası, T.Fasulye, Bamya) ÜRETİM VE MUHAFAZALARI SIRASINDA MİNERAL MADDE MİKTARLARINDAKİ DEĞİŞİMLERİN SAPTANMASI ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR

Enver TAN

Sayfa: 1-12
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

2. MİDYE ETİNİN (Mytilus galloprovincialis) DEĞİŞİK DEĞERLENDİRME OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Banu OVALI

3. KİRAZ ŞEKERLEMESİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA

Yusuf GÜZEL Ömer ÇOPUR

4. FARKLI SICAKLIKLARDA PASTÖRİZE EDİLEN SÜTLERDE THİAMİN VE RİBOFLAVİN DEĞİŞİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Mehmet ŞAHİN Ekrem KURDAL

5. EKOLOJİK TARIM ve HAYVANCILIK

İbrahim AK

6. MEYVE ve SEBZELERDE KULLANILAN BİTKİ GELİŞMEYİ DÜZENLEYİCİLER

Vesile ÇETİN

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 4, 20.08.2014
    • Sayı: 3, 20.08.2014
    • Sayı: 2, 21.08.2014
    • Sayı: 1, 21.08.2014
    • Sayı: 15, 2.02.2015