• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 1, 21.08.2014

Yıl: 2002

Makaleler

1. SÜT HAYVANLARI KARMA YEMLERİNDE ÜRE KULLANILMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Hasan PİRİNÇÇİ

2. KESTANE ŞEKERİNİN BOZULMA NEDENLERİNİN SAPTANMASI VE DAYANMA SÜRESİNİN UZATILMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Neva TÜMER

3. BAZI PATATES ÇEŞİTLERİNİN DERİN DONDURMAYA ELVERİŞLİLİĞİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR

Arsan BİLİŞLİ İbrahim ÇEVİK Altan ŞENTÜRK

4. MALT ŞIRASININ LAKTİK ASİT FERMENTASYONUYLA İŞLENMESİ

Deniz ARSLANTAŞ Ahmet ÜNVER Musa ÖZCAN

5. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN TÜKETİMİ ÜZERİNE BAZI SOSYAL FAKTÖRLER VE TÜKETİCİ ÖZELLİKLERİN ETKİSİ

Ahmet AYAR Mustafa NİZAMOĞLU

6. KARA LAHANA (Brassica oleracea var: Acephala)’nın KURU TUZLAMAYLA MUHAFAZASI

İlkay TOSUN Belkıs TEKGÜLER Mustafa EVREN

7. TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI

Banu OVALI

8. ESKİMEYEN BİR SÜT İÇKİSİ: KIMIZ

Lütfiye YILMAZ Ekrem KURDAL

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 3, 20.08.2014
    • Sayı: 2, 21.08.2014
    • Sayı: 1, 21.08.2014
    • Sayı: 15, 2.02.2015
    • Sayı: 16, 15.02.2016