• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 15, 2.02.2015

Yıl: 2015

Makaleler

1. GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERDEN GIDAYA GEÇEBİLECEK ALÜMİNYUM MİKTARI VE BUNUN RİSKLERİ

Gülnur BİRİCİK Nazan ÇÖPLÜ Adnan DAĞDELEN

2. TÜRKİYE’DE YETİŞEN YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN KARAKTERİZASYONU

Semanur YILDIZ Hakan YAVAŞ Ozan GÜRBÜZ Nurcan DEĞİRMENCİOĞLU

Araştırma Makalesi

3. BALIK YAĞI GIDA TAKVİYELERİNDE METAL BULAŞANLARININ (As, Hg, Cd, Pb) BELİRLENMESİNDE ANALİTİK PARAMETRELERİN OPTİMİZASYONU

Nurcan GÜZELSOY Belgin İZGİ

Sayfa: 19-26
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

4. DUMANLANMIŞ SU ÜRÜNLERİ VE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLAR (PAH's)

Zafer CEYLAN Gülgün ŞENGÖR

5. KEÇİ SÜTÜ KALİTESİNDE YENİ GELİŞMELERE BİR BAKIŞ

Ecem AKAN Özer KINIK

6. TARIMDA VE GIDADA NANOTEKNOLOJİ

Melike EROL DEMİRBİLEK

Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 2, 21.08.2014
    • Sayı: 1, 21.08.2014
    • Sayı: 15, 2.02.2015
    • Sayı: 16, 15.02.2016
    • Sayı: 17, 1.02.2017