• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 18, 1.09.2017

Yıl: 2017

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. Yumuşak Şekerlemelerde Kullanılan Yenilebilir Jelatin Orijininin LC Q-TOF İle Belirlenmesi

Filiz ÇAVUŞ Nurgül ÖZBAY

Sayfa: 1-10
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Bursa İli Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı Üreten İşletmelerin Sosyo-Ekonomik Yapısı

Gökhan UZEL Şule TURHAN Abdulhakim MADIYOH Nurşen ÇİL

Sayfa: 11-17
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Gamların prebiyotik özellikleri

Mervenur KANDİL Lütfiye YILMAZ ERSAN Tülay ÖZCAN Arzu AKPINAR-BAYİZİT

Sayfa: 18-26
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. Sütçü İnek İşletmelerinden Elde Edilen Çiğ Sütlerin Somatik Hücre Sayılarındaki Mevsimsel Değişiklikler ve Yasal Normlara Uygunluk Düzeyleri

Uğur GÜNŞEN Hüseyin ESECELİ

Sayfa: 27-33
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Yağların Oksidasyon Kararlılıklarının Tespit Edilmesinde Kullanılan Hızlandırılmış Stabilite Metotları ve Bu Metotların Karşılaştırılması

Harun DIRAMAN Ayşegül TÜRK BAYDIR

Sayfa: 34-41
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. Pseudomonas aeruginosa: Özellikleri ve Quorum Sensing Mekanizması

Belgin SIRIKEN Veli ÖZ

Sayfa: 42-52
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Sayı Tam Dosyası
    • Sayı 18
       
  • Arşiv
    • Sayı: 16, 15.02.2016
    • Sayı: 17, 1.02.2017
    • Sayı: 18, 1.09.2017
    • Sayı: 19, 26.02.2018
    • Sayı: 20, 2.08.2018