• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 17, 1.02.2017

Yıl: 2017

Makaleler

Derleme

1. SÜT BAZLI İÇECEKLER VE DİĞER İÇECEKLERDE PROBİYOTİK CANLILIĞI ÜZERİNE GIDA MATRİKSİNİN ETKİSİ

Ecem AKAN Özer KINIK

Sayfa: 1-11
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ İLE KAPLANMIŞ Ii. Lactobacillus Rhamnosus'un TERMAL İNAKTIVASYON KİNETİGİ

Emel ÜNAL TURHAN Zerrin ERGİNKAYA Adnan BOZDOĞAN Zerrin ASLAN

Sayfa: 12-20
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. MEYVE SUYU SEKTÖRÜNDEKİ ÖNEMLİ BİR SORUN OLAN; Alicyclobacillus acidoterrestris ve VARLIĞININ TESPİTİ

Gönül AKYILDIZ

Sayfa: 21-28
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. MÜREKKEP BALIĞI'NIN (Sepia officinalis, L. 1758) YENİLEBİLİR VÜCUT KISIMLARININ BESİN BİLEŞİMİ VE RANDIMANININ BELİRLENMESİ

Gülgün F. Ünal ŞENGÖR Zafer CEYLAN Hande DOĞRUYOL Onur GÖNÜLAL

Sayfa: 29-33
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

5. HAZIR YEMEKLERİN Staphylococcus aureus VE ENTEROTOKSİN İÇERİĞİ AÇISINDAN RİSK DEGERLENDİRMESİ

Özlem ASLAN

Sayfa: 34-40
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

6. TÜKETİCİNİN AMBALAJLI VE AMBALAJSIZ SOFRALIK ZEYTİN SATIN ALMA TERCİHLERİ VE BUNA ETKİ EDEN BAZI FAKTÖRLER

Yasin ÖZDEMİR Seda KAYAHAN Özge KESKİNEL

Sayfa: 41-50
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Sayı Tam Dosyası
       
  • Arşiv
    • Sayı: 15, 2.02.2015
    • Sayı: 16, 15.02.2016
    • Sayı: 17, 1.02.2017
    • Sayı: 18, 1.09.2017
    • Sayı: 19, 26.02.2018