• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 19, 26.02.2018

Yıl: 2018

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. Yağlı Ton Balığı Konserveleri ve Kullanılan Metal Ambalajlarda Bisfenol A (BFA) Miktarının Araştırılması

İbrahim Emre TOKAT Dilek CUMBUL Hakan YAVAŞ Pınar MANARGA BİRLİK

Sayfa: 1-8
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. Antibiyotik Dirençli Staphylococcus aureus ve Gıda Güvenliği Açısından Önemi

Çağla ERDOĞAN Mihriban KORUKLUOĞLU

Sayfa: 9-15
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Peynirde Tuz Oranının*Azaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)

Halil Rıza AVCI Tülay ÖZCAN

Sayfa: 16-25
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Gıda İşlemede Isısal Olmayan Uygulamalar: Vurgulu Elektrik Alan

Fatma Kevser ERAFŞAR İnci ÇINAR

Sayfa: 26-33
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

5. Assesing Pistachio Nut (Pistacia vera L.) Adulteration with Green Pea (Pisum sativum L.) by Untargeted Liquid Chromatography-(quadrupole-time of flight)-Mass Spectrometry Method and Chemometrics

Filiz ÇAVUŞ Murat Faruk US Nurcan AYSAR GÜZELSOY

Sayfa: 34-41
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. Gıda İşleme Süreçlerinin Pestisit Kalıntıları Üzerine Etkisi ve İşleme Faktörleri

Büşra ACOĞLU Perihan YOLCI ÖMEROĞLU Ömer UTKU ÇOPUR

Sayfa: 42-54
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 17, 1.02.2017
    • Sayı: 18, 1.09.2017
    • Sayı: 19, 26.02.2018
    • Sayı: 20, 2.08.2018
    • Sayı: 21, 25.02.2019