• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Cilt: 0 - Sayı: 20, 2.08.2018

Yıl: 2018

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. Monitoring of the Validated Method for Aflatoxin Analysis with Internal and External Quality Control Analysis

Cemalettin BALTACI Zeynep AKŞİT

Sayfa: 1-11
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. Akrilamid; Toksisitesi, Azaltma Teknikleri ve Analiz Yöntemleri

Banu AKGÜN Muhammet ARICI

Sayfa: 12-21
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Bazı Karma Yemlerde Çeşitli Anabolik Steroitlerin Tespiti

Vesile ÇETİN Ali ÖZCAN İsmail AZAR Arzu YAVUZ Neslihan TURAN

Sayfa: 22-29
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Nutrasötik Bileşenler

Saliha KARAMAN Tülay ÖZCAN

Sayfa: 30-45
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

5. Kuru Olgunlaştırma Yöntemi ile Olgunlaştırılan Bonfile, Nuar ve Kaburga Etlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri

Tuğba ATIŞ KARADUMAN Ramazan GÖKÇE Haluk ERGEZER Tolga AKCAN

Sayfa: 46-54
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

6. Methicillin Resistance Coagulase Positive Staphylococci and Staphylococcus aureus Isolated from Raw Milk and Cheese, Samsun Province-TURKEY

Belgin SIRIKEN Gökhan İNAT Tuba YILDIRIM Ceren YAVUZ Alper ÇİFTCİ

Sayfa: 55-63
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 18, 1.09.2017
    • Sayı: 19, 26.02.2018
    • Sayı: 20, 2.08.2018
    • Sayı: 21, 25.02.2019
    • Sayı: 22, 30.07.2019