• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

European Food Science and Engineering

Cilt: 1 - Sayı: 1, 14.09.2020

Yıl: 2020

Research Articles

Araştırma Makalesi

1. Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology

Osman GÜL Muhammet DERVİŞOĞLU

Sayfa: 1-8
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Effect of harvesting period on chemical and bioactive properties of royal jelly from Turkey

Murat EMİR

Sayfa: 9-12
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Optical and mechanical properties of bi-layer biodegradable films from poly lactic acid and bovine gelatin

Fatma Tuba PİRİNÇ Adnan Fatih DAĞDELEN Furkan Türker SARICAOĞLU

Sayfa: 13-17
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

5. Physical and sensory characteristics of cookies from rice and amaranth flour blends

Utkarsha SHUKLA Mır SEHAR Thoithoi TONGBRAM Mıfftha YASEEN Jınku BORA

Sayfa: 24-29
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Review

Araştırma Makalesi

4. Apricot juice processing byproducts as sources of value-added compounds for food industry

Ekin DİNÇEL KASAPOĞLU Sibel KAHRAMAN Fatih TÖRNÜK

Sayfa: 18-23
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Editorial Board, Contents
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 14.09.2020
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 31.03.2021
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 6.12.2021