Kitap İncelemesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Japanese Approach to Productivity Management and Kazuyiko Kurosawa Model Book Review / Verimlilik Yönetimine Japon Yaklaşımı ve Kazuyiko Kurosawa Modeli Kitap İncelemesi

Yıl 2022, Cilt: 2 Sayı: 2, 81 - 93, 26.12.2022

Öz

Bu çalışmanın amacı, Kazım Köroğlu tarafından kaleme alınmış, Verimlilik Yönetimine Japon Yaklaşımı ve Kazuyiko Kurosawa Modeli adlı kitabı incelemek ve değerlendirmektir. Kitap, sunuş ve ardından giriş bölümüyle başlamaktadır. Kitapta kaynakça dahil toplam 12 ana bölüm bulunmaktadır ve kitap kaynakça, şekiller ve tabloların sunumu ile sonlanmaktadır. Bu çalışmada, kitabın bölümleri incelenmiş, yönetimle ve verimlilik yönetimi ile ilgili iletileri tespit edilmeye ve analiz edilmeye çalışılmıştır. Bu kitap, Verimlilik Yönetimi ile ilgili Japon Yaklaşımı ve Kazuyiko Kurosawa Modeli ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen araştırmacılara ve uygulayıcılara tavsiye edilebilir.

Teşekkür

Sayın Editör, Emekleriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Japanese Approach to Productivity Management and Kazuyiko Kurosawa Model Book Review

Yıl 2022, Cilt: 2 Sayı: 2, 81 - 93, 26.12.2022

Öz

The aim of this study is to examine and evaluate Kazım Köroğlu's book named Japanese Approach to Productivity Management and Kazuyiko Kurosawa Model. The book begins with an introduction followed by an introduction. There are 12 main chapters in the book, including the bibliography, and the book ends with the presentation of the bibliography, figures and tables. In this study, the chapters of the book were examined and the messages about the administration and productivity management were tried to be determined and analyzed. This book can be recommended to researchers and practitioners who want to learn about the Japanese Approach to Productivity Management and the Kazuyiko Kurosawa Model.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Kitap Tanıtımları
Yazarlar

Tuğba Zengin 0000-0003-4009-7786

Yayımlanma Tarihi 26 Aralık 2022
Gönderilme Tarihi 15 Eylül 2022
Yayımlandığı Sayı Yıl 2022 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Zengin, T. (2022). Japanese Approach to Productivity Management and Kazuyiko Kurosawa Model Book Review / Verimlilik Yönetimine Japon Yaklaşımı ve Kazuyiko Kurosawa Modeli Kitap İncelemesi. Education & Youth Research, 2(2), 81-93.

Creative Commons License   The content of the Education and Youth Research is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.