BibTex RIS Kaynak Göster

A New Technology for Aseptic Processing of Food Containing Particulates: Ohmic Heating (Turkish with English Abstract)

Yıl 1998, Cilt: 23 Sayı: 4, - , 01.08.1998

Öz

In this article, it was aimed to give information on the principal and applicability of the ohmic heating for food containing particulates and the properties of the Ohmic system. In addition, in several aspects the Ohmic heating were compared with retorting canning and freezing methods.  

Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma

Yıl 1998, Cilt: 23 Sayı: 4, - , 01.08.1998

Öz

Bu makalede, Ohmik ısıtmanın prensibi, partiküllü gıdalara uygulanabilirliği ve Ohmik sistemin özellikleri hakkında bilgi verilmiş ayrıca değişik açılardan konserve ve dondurarak muhafaza yöntemleriyle karşılaştırılmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

İlkay Tosun Bu kişi benim

Nevzat Artık Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1998
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 23 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Tosun, İ. ., & Artık, N. . (1998). Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. Gıda, 23(4).
AMA Tosun İ, Artık N. Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. GIDA. Ağustos 1998;23(4).
Chicago Tosun, İlkay, ve Nevzat Artık. “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni Bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”. Gıda 23, sy. 4 (Ağustos 1998).
EndNote Tosun İ, Artık N (01 Ağustos 1998) Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. Gıda 23 4
IEEE İ. . Tosun ve N. . Artık, “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”, GIDA, c. 23, sy. 4, 1998.
ISNAD Tosun, İlkay - Artık, Nevzat. “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni Bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”. Gıda 23/4 (Ağustos 1998).
JAMA Tosun İ, Artık N. Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. GIDA. 1998;23.
MLA Tosun, İlkay ve Nevzat Artık. “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni Bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”. Gıda, c. 23, sy. 4, 1998.
Vancouver Tosun İ, Artık N. Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. GIDA. 1998;23(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/