BibTex RIS Kaynak Göster

Freezing of Liquid Eggs and Quality Changes During Freezing

Yıl 2002, Cilt: 43 Sayı: 1, - , 01.03.2002

Sıvı Yumurtaların Dondurulması ve Dondurma Nedeniyle Oluşan Kalite Problemleri

Yıl 2002, Cilt: 43 Sayı: 1, - , 01.03.2002
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Meltem Serdaroğlu Bu kişi benim

Eylem Ezgi Deniz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2002
Gönderilme Tarihi 16 Nisan 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 43 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Serdaroğlu, M., & Deniz, E. E. (2002). Sıvı Yumurtaların Dondurulması ve Dondurma Nedeniyle Oluşan Kalite Problemleri. Journal of Animal Production, 43(1).


26405

Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.


26407 26406 26408   26409  26410263992641126412  26413   26414 26415