Sakkarini, paraformaldehid ve arilaminlerle (p-toluidin, m-tolui-din ve p-fenetidin) etanollü vasatta ısıtarak üç yeni maddenin sentezi yapılmış ve taunlar temizliğinden emin olmak için ince tabaka kro-matografisiyle kontrol edilmiştir. Müteakiben yapıları, kimyasal ve spektral metodlarla aydınlatılmıştır.
., H. K. (2013). Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University, 6, 35-43.
AMA
. HK. Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University. June 2013;6:35-43.
Chicago
., Hüsamettin Kutlu. “Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I”. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University 6, June (June 2013): 35-43.
EndNote
. HK (June 1, 2013) Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University 6 35–43.
IEEE
H. K. ., “Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I”, Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University, vol. 6, pp. 35–43, 2013.
ISNAD
., Hüsamettin Kutlu. “Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I”. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University 6 (June 2013), 35-43.
JAMA
. HK. Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University. 2013;6:35–43.
MLA
., Hüsamettin Kutlu. “Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I”. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University, vol. 6, 2013, pp. 35-43.
Vancouver
. HK. Sakkarinin Bazı Aromatik Aminlerle Verdiği Kondansasyon Bileşikleri I. Journal of Faculty of Pharmacy of Istanbul University. 2013;6:35-43.