BibTex RIS Kaynak Göster

Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz

Yıl 1996, Sayı: 2, - , 01.03.1996

Öz

Yıl 1996, Sayı: 2, - , 01.03.1996

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

H. Emel Aşa Bu kişi benim

Roza Banbergenova Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Aşa, H. E., & Banbergenova, R. (1996). Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi(2).
AMA Aşa HE, Banbergenova R. Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. Mart 1996;(2).
Chicago Aşa, H. Emel, ve Roza Banbergenova. “Kazak Türklerinin İlk Lengüist Ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi, sy. 2 (Mart 1996).
EndNote Aşa HE, Banbergenova R (01 Mart 1996) Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi 2
IEEE H. E. Aşa ve R. Banbergenova, “Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”, Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, sy. 2, Mart 1996.
ISNAD Aşa, H. Emel - Banbergenova, Roza. “Kazak Türklerinin İlk Lengüist Ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi 2 (Mart 1996).
JAMA Aşa HE, Banbergenova R. Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. 1996.
MLA Aşa, H. Emel ve Roza Banbergenova. “Kazak Türklerinin İlk Lengüist Ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi, sy. 2, 1996.
Vancouver Aşa HE, Banbergenova R. Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. 1996(2).