Süre İstatistikleri

Kabul-Ret İstatistikleri Süre İstatistikleri

İstatistik Hesaplama Yapılan Makale Sayısı Ortalama Süre (Gün)
Makale Gönderimi - Geri Çekme: 1 4
Makale Gönderimi - İade Edilme: 2 3
Makale Gönderimi - İlk Editör Ataması: 23 2
İlk Editör Ataması- Kabul Kararı İstatistiği
Hakem değerlendirmesi var: 15 44
Hakem değerlendirmesi yok: 0 0
İlk Editör Ataması - Ret Kararı İstatistiği
Hakem değerlendirmesi var: 3 38
Hakem değerlendirmesi yok: 2 9
Makale Gönderimi - Kabul Kararı İstatistiği
Hakem değerlendirmesi var: 15 45
Hakem değerlendirmesi yok: 0 0
Makale Gönderimi - Ret Kararı İstatistiği
Hakem değerlendirmesi var: 3 38
Hakem değerlendirmesi yok: 6 5

 22605      22604        23639     


17579     21244    21245   29292



21866   

Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences (TURJFAS) is an open access journal which means that all content is freely available without charge to the user or his/her institution. Users are allowed to read, download, copy, distribute, print, search, or link to the full texts of the articles, or use them for any other lawful purpose, without asking prior permission from the publisher or the author. This is accordance with the BOAI (Budapest Open Access Initiative) definition of open access. 


 17580 

Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.


Journal Abbreviation: Turk J Food Agric Sci