BibTex RIS Kaynak Göster

A Research On The Properties of the Kefirs Produced From Blends of Skimmilk Powder, Whey Powder And Buttermilk I.Some Chemical Properties

Yıl 2002, Cilt: 39 Sayı: 3, - , 01.09.2002

Öz

Süttozu, Peyniraltı Suyu Tozu ve Yayıkaltı Karışımları ile Üretilen Kefirlerin Özellikleri Üzerine Bir Araştırma I.Bazı Kimyasal Özellikler

Yıl 2002, Cilt: 39 Sayı: 3, - , 01.09.2002

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Melek Ersoy Bu kişi benim

Harun Uysal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2002
Gönderilme Tarihi 25 Kasım 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 39 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Ersoy, M., & Uysal, H. (2002). Süttozu, Peyniraltı Suyu Tozu ve Yayıkaltı Karışımları ile Üretilen Kefirlerin Özellikleri Üzerine Bir Araştırma I.Bazı Kimyasal Özellikler. Journal of Agriculture Faculty of Ege University, 39(3).

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.