Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
EN
TR
PDF
Kütüphaneme Ekle
×
BibTex
RIS
Kaynak Göster
The Functional Properties Of Whey Proteins And Their Health Effects
Yıl 2004
, Cilt: 41 Sayı: 2, - , 01.06.2004
Cem Karagözlü
Mine Bayarer
Öz
Anahtar Kelimeler
-
Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri Ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yıl 2004
, Cilt: 41 Sayı: 2, - , 01.06.2004
Cem Karagözlü
Mine Bayarer
Öz
Anahtar Kelimeler
-
Toplam
0
adet kaynakça vardır.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Bölüm
Makaleler
Yazarlar
Cem Karagözlü
Bu kişi benim
Mine Bayarer
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Haziran 2004
Gönderilme Tarihi
25 Kasım 2015
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2004 Cilt: 41 Sayı: 2
Kaynak Göster
APA
Karagözlü, C., & Bayarer, M. (2004). Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri Ve Sağlık Üzerine Etkileri. Journal of Agriculture Faculty of Ege University, 41(2).
Makale Dosyaları
Tam Metin
Dergi Ana Sayfası
Arşiv
Cilt: 40 Sayı: 3
Cilt: 41 Sayı: 1
Cilt: 41 Sayı: 2
Cilt: 41 Sayı: 3
Cilt: 42 Sayı: 1
This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.