BibTex RIS Kaynak Göster

Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods

Yıl 2006, Cilt: 3 Sayı: 1, 1 - 7, 01.03.2006

Öz

Kaynakça

  • Anonymous, 1993. Çocuk Maması Analiz Metodları, Turkish Standard No:10949.
  • Artık,N.,S.Velioglu, 1993. Bazı Pekmez Örneklerinin Standarda Uygunluğunun Belirlenmesi Üzerine Araştırma, Standart 32, 51-54.
  • Düzgünes, O., T.Kesici, O.Kavuncu, and F.Gurbuz, 1987. Araştırma ve Deneme Metotları, A.U. Ziraat Fakültesi Yayınları, No:102, Ankara.
  • Eksi, A., N.Artik, 1984. Pestil İşleme Tekniği ve Kimyasal Bileşimi, pp 273-276, Ankara.
  • Gokalp, H., Y.Kaya, M.Tulek ve Y.Zorba, 1993. Et ve Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulamaları Kılavuzu, Atatürk Üniversitesi Yayın No: 318, Ders Kitabı Serisi No:69, pp 105-106, Erzurum.
  • Gökce,K.,M.Cizmeci, 1965. Pekmez, Tarım Bakanlığı Ziraat İşleri Genel Müd. Yayınları A- 109, pp 5, Akın Matbaası, Ankara.
  • Güven, S., 1982. 3. Gıda Kongresi, Gıda Tekniği Derneği, Yayın No:4, pp 10-12, Ankara.
  • Kavas, A., 1990. Sağlıklı Beslenmede Kuru İncir ve Çekirdeksiz Kuru Üzümün Önemi Semineri, İzmir Tic.Odası, Tariş Bank Genel Müd. Yayın No:1990/2, pp 53-65, İzmir.
  • Köylü, M., 1997, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müd. Yay., pp 1- 17, No:64, Manisa.
  • Pomeranz, Y., C.E.Meloan, 1977. Food Analysis The Ary And Practica, pp 709-709, The Avi Publishing Company Inc., Connecticut.
  • Soysal, I., 2000. Biyometrinin Prensipleri, Trakya Üniversitesi Tekirdag Ziraat Fakültesi Yayınları, Yayın No:95, pp 52-65 Tekirdağ.
  • Tekeli,S.T., 1965. Ziraat Sanatları, AÜ.Zir.Fak.Yay:237, pp 8-15, Ankara.
  • Üstun, S., I.Tosun, 1997. Pekmezlerin Bileşimi, Gıda Dergisi 22(6), 417-423.

Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods

Yıl 2006, Cilt: 3 Sayı: 1, 1 - 7, 01.03.2006

Öz

ölçüde etkilenirken, demir miktarındaki değişim önemli bulunmamıştır. Ayrıca, depolama koşulları sodyum, çinko ve demir miktarlarındaki değişimi önemli ölçüde etkilememiştir

Kaynakça

  • Anonymous, 1993. Çocuk Maması Analiz Metodları, Turkish Standard No:10949.
  • Artık,N.,S.Velioglu, 1993. Bazı Pekmez Örneklerinin Standarda Uygunluğunun Belirlenmesi Üzerine Araştırma, Standart 32, 51-54.
  • Düzgünes, O., T.Kesici, O.Kavuncu, and F.Gurbuz, 1987. Araştırma ve Deneme Metotları, A.U. Ziraat Fakültesi Yayınları, No:102, Ankara.
  • Eksi, A., N.Artik, 1984. Pestil İşleme Tekniği ve Kimyasal Bileşimi, pp 273-276, Ankara.
  • Gokalp, H., Y.Kaya, M.Tulek ve Y.Zorba, 1993. Et ve Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulamaları Kılavuzu, Atatürk Üniversitesi Yayın No: 318, Ders Kitabı Serisi No:69, pp 105-106, Erzurum.
  • Gökce,K.,M.Cizmeci, 1965. Pekmez, Tarım Bakanlığı Ziraat İşleri Genel Müd. Yayınları A- 109, pp 5, Akın Matbaası, Ankara.
  • Güven, S., 1982. 3. Gıda Kongresi, Gıda Tekniği Derneği, Yayın No:4, pp 10-12, Ankara.
  • Kavas, A., 1990. Sağlıklı Beslenmede Kuru İncir ve Çekirdeksiz Kuru Üzümün Önemi Semineri, İzmir Tic.Odası, Tariş Bank Genel Müd. Yayın No:1990/2, pp 53-65, İzmir.
  • Köylü, M., 1997, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müd. Yay., pp 1- 17, No:64, Manisa.
  • Pomeranz, Y., C.E.Meloan, 1977. Food Analysis The Ary And Practica, pp 709-709, The Avi Publishing Company Inc., Connecticut.
  • Soysal, I., 2000. Biyometrinin Prensipleri, Trakya Üniversitesi Tekirdag Ziraat Fakültesi Yayınları, Yayın No:95, pp 52-65 Tekirdağ.
  • Tekeli,S.T., 1965. Ziraat Sanatları, AÜ.Zir.Fak.Yay:237, pp 8-15, Ankara.
  • Üstun, S., I.Tosun, 1997. Pekmezlerin Bileşimi, Gıda Dergisi 22(6), 417-423.
Toplam 13 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

S. Kayişoğlu M. Demirci Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2006
Gönderilme Tarihi 3 Kasım 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 3 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Demirci, S. K. M. (2006). Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 3(1), 1-7.
AMA Demirci SKM. Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. JOTAF. Mart 2006;3(1):1-7.
Chicago Demirci, S. Kayişoğlu M. “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 3, sy. 1 (Mart 2006): 1-7.
EndNote Demirci SKM (01 Mart 2006) Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 3 1 1–7.
IEEE S. K. M. Demirci, “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”, JOTAF, c. 3, sy. 1, ss. 1–7, 2006.
ISNAD Demirci, S. Kayişoğlu M. “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 3/1 (Mart 2006), 1-7.
JAMA Demirci SKM. Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. JOTAF. 2006;3:1–7.
MLA Demirci, S. Kayişoğlu M. “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 3, sy. 1, 2006, ss. 1-7.
Vancouver Demirci SKM. Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. JOTAF. 2006;3(1):1-7.