Ahmet Küçükçetin profil resmi
Ahmet Küçükçetin Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 8 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 13
8 Yayın
1 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

339

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1870

0

1870

UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Özge Gökçe, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2646

0

2646

Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
Yazarlar: Hatice Kübra Kızılay, Firuze Ergin , Muammer Demir , Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505536
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3147

0

3147

UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475365
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5614

0

5614

Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1898

0

1898

Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Ahmet Küçükçetin , Ayhan Oral, Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1641

0

1641

Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3635

0

3635

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1870

5

0

1870

Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1898

7

0

1898

Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3635

1

0

3635

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.