Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME

Yıl 1989, Cilt: 7 Sayı: 1-2, 0 - 0, 31.12.1989

Öz

Makaleye ait öz bulunmamaktadır.

Kaynakça

  • Makaleye ait kaynakça bulunmamaktadır.
Yıl 1989, Cilt: 7 Sayı: 1-2, 0 - 0, 31.12.1989

Öz

Kaynakça

  • Makaleye ait kaynakça bulunmamaktadır.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Yazarlar

Murat Erdoğan

Uğur Ömürgönülşen

Yayımlanma Tarihi 31 Aralık 1989
Gönderilme Tarihi 1 Ocak 1989
Yayımlandığı Sayı Yıl 1989 Cilt: 7 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Erdoğan, M., & Ömürgönülşen, U. (1989). YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 7(1-2).
AMA Erdoğan M, Ömürgönülşen U. YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. Aralık 1989;7(1-2).
Chicago Erdoğan, Murat, ve Uğur Ömürgönülşen. “YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 7, sy. 1-2 (Aralık 1989).
EndNote Erdoğan M, Ömürgönülşen U (01 Aralık 1989) YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 7 1-2
IEEE M. Erdoğan ve U. Ömürgönülşen, “YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME”, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 7, sy. 1-2, 1989.
ISNAD Erdoğan, Murat - Ömürgönülşen, Uğur. “YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 7/1-2 (Aralık 1989).
JAMA Erdoğan M, Ömürgönülşen U. YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1989;7.
MLA Erdoğan, Murat ve Uğur Ömürgönülşen. “YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 7, sy. 1-2, 1989.
Vancouver Erdoğan M, Ömürgönülşen U. YEMİNLİ ÖZEL TEKNİK BÜROLAR: GECEKONDU SORUNU, İMAR AFFI VE KAMU HİZMETLERİNİN ÖZEL KİŞİLERE GÖRDÜRÜLMESİ AÇILARINDAN BİR DEĞERLENDİRME. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1989;7(1-2).

Dergiye yayımlanmak üzere gönderilecek yazılar Dergi'nin son sayfasında ve Dergi web sistesinde yer alan Yazar Rehberi'ndeki kurallara uygun olmalıdır.


Gizlilik Beyanı

Bu dergi sitesindeki isimler ve e-posta adresleri sadece bu derginin belirtilen amaçları doğrultusunda kullanılacaktır; farklı herhangi bir amaç için veya diğer kişilerin kullanımına açılmayacaktır.