BibTex RIS Kaynak Göster

Determination of Extract Viscosity and pH Values of Some Cereals I. Determination of Extract Viscosity and pH Values of Some Wheat Varieties

Yıl 2003, Cilt: 40 Sayı: 2, - , 01.06.2003

Öz

Bazı Buğdaygil Dane Yemlerinin Ekstrakt Viskoziteleri İle pH Değerlerinin Saptanması I. Bazı Buğday Varyetelerinin Ekstrakt Viskoziteleri İle pH Değerlerinin Saptanması

Yıl 2003, Cilt: 40 Sayı: 2, - , 01.06.2003

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Sami Mahdi Ahmed Bu kişi benim

Figen Kırkpınar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2003
Gönderilme Tarihi 25 Kasım 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 40 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Ahmed, S. M., & Kırkpınar, F. (2003). Bazı Buğdaygil Dane Yemlerinin Ekstrakt Viskoziteleri İle pH Değerlerinin Saptanması I. Bazı Buğday Varyetelerinin Ekstrakt Viskoziteleri İle pH Değerlerinin Saptanması. Journal of Agriculture Faculty of Ege University, 40(2).

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.