TR
EN
EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI
Abstract
Bu çalışmada idarenin yeniden yapılanmasında, ekolojik görüşlerin nasıl bir öneme haiz olduğu ele alınmaya çalışılmıştır. Bu amaçla ekoloji, kentsel ekoloji, toplumsal ekoloji, çevre etiği gibi kavramlar ayrıntılı olarak açıklanarak sivil toplum ve idarenin yapıları ile harmanlanarak ortaya konulmuştur. Keza idarenin yeniden yapılanması konusunda kentsel, toplumsal, çevresel vb. faktörler ele alınmadan yapılacak olan yorumların, görüşlerin ve düşüncelerin eksik kalacağı muhakkaktır. Bu sebeple çalışmamızın çok yönlü olması ve kavramların ayrıntılı olarak ele alınması amaçlanmıştır.
Keywords
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Publication Date
November 1, 2016
Submission Date
November 1, 2016
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2016 Number: 57
APA
İnaç, H., & Özkan, A. (2016). EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 57, 404-420. https://izlik.org/JA57EL28LX
AMA
1.İnaç H, Özkan A. EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi. 2016;(57):404-420. https://izlik.org/JA57EL28LX
Chicago
İnaç, Hüsamettin, and Ahmet Özkan. 2016. “EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI”. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, nos. 57: 404-20. https://izlik.org/JA57EL28LX.
EndNote
İnaç H, Özkan A (November 1, 2016) EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi 57 404–420.
IEEE
[1]H. İnaç and A. Özkan, “EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI”, Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, no. 57, pp. 404–420, Nov. 2016, [Online]. Available: https://izlik.org/JA57EL28LX
ISNAD
İnaç, Hüsamettin - Özkan, Ahmet. “EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI”. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi. 57 (November 1, 2016): 404-420. https://izlik.org/JA57EL28LX.
JAMA
1.İnaç H, Özkan A. EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi. 2016;:404–420.
MLA
İnaç, Hüsamettin, and Ahmet Özkan. “EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI”. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, no. 57, Nov. 2016, pp. 404-20, https://izlik.org/JA57EL28LX.
Vancouver
1.Hüsamettin İnaç, Ahmet Özkan. EKOLOJİK GÖRÜŞLER VE İDARENİN YENİDEN YAPILANMASI. Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi [Internet]. 2016 Nov. 1;(57):404-20. Available from: https://izlik.org/JA57EL28LX