BibTex RIS Cite

Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları

Year 1986, Issue: 7, - , 30.12.1986

Abstract

.

Year 1986, Issue: 7, - , 30.12.1986

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Ünver Günay (çev.) This is me

Publication Date December 30, 1986
Published in Issue Year 1986 Issue: 7

Cite

APA Günay (çev.), Ü. (1986). Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi(7).
AMA Günay (çev.) Ü. Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. December 1986;(7).
Chicago Günay (çev.), Ünver. “Aynaların Oyunları Ve Medeniyetlerin Krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin Reoriyantasyonları”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, no. 7 (December 1986).
EndNote Günay (çev.) Ü (December 1, 1986) Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 7
IEEE Ü. Günay (çev.), “Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları”, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, no. 7, December 1986.
ISNAD Günay (çev.), Ünver. “Aynaların Oyunları Ve Medeniyetlerin Krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin Reoriyantasyonları”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 7 (December 1986).
JAMA Günay (çev.) Ü. Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 1986.
MLA Günay (çev.), Ünver. “Aynaların Oyunları Ve Medeniyetlerin Krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin Reoriyantasyonları”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, no. 7, 1986.
Vancouver Günay (çev.) Ü. Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 1986(7).

Creative Commons License
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. ile lisanslanmıştır.