BibTex RIS Cite

Türkiye'mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri

Year 1949, Volume: 4 Issue: 1, - , 23.02.2015

Abstract

Çocuk Suçluluğu

Year 1949, Volume: 4 Issue: 1, - , 23.02.2015

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

Naci Şensoy This is me

Publication Date February 23, 2015
Submission Date February 23, 2015
Published in Issue Year 1949 Volume: 4 Issue: 1

Cite

APA Şensoy, N. (2015). Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi, 4(1).
AMA Şensoy N. Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. SBF Dergisi. February 2015;4(1).
Chicago Şensoy, Naci. “Türkiye’mizde Ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu Ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer Ve İşleniş Şekli İtibarı Ile Hususiyetleri”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 4, no. 1 (February 2015).
EndNote Şensoy N (February 1, 2015) Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 4 1
IEEE N. Şensoy, “Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri”, SBF Dergisi, vol. 4, no. 1, 2015.
ISNAD Şensoy, Naci. “Türkiye’mizde Ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu Ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer Ve İşleniş Şekli İtibarı Ile Hususiyetleri”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 4/1 (February 2015).
JAMA Şensoy N. Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. SBF Dergisi. 2015;4.
MLA Şensoy, Naci. “Türkiye’mizde Ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu Ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer Ve İşleniş Şekli İtibarı Ile Hususiyetleri”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi, vol. 4, no. 1, 2015.
Vancouver Şensoy N. Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. SBF Dergisi. 2015;4(1).