Artvin İli Ardanuç ve Yusufeli İlçelerinde Yetişen Kurutmalık ve Meyve Suyu Sanayisine Uygun Beyaz Dutların (Morus alba) Seleksiyonu
Abstract
Keywords
References
- Burğut, A. ve N.F. Türemiş, 2006. Adana İli ve Çevrelerinde Yetişen Sofralık ve Sanayiye Uygun Dutların Seleksiyonu. II. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu. Tokat, s:181–184.
- Cemeroğlu, B., 1992. Meyve ve Sebze İşleme Endüstrisinde Temel Analiz Metodları. BİLTAV Üniversite Kitapları Serisi No:02–2, s. 381, Ankara.
- Çam, İ. ve N. Türkoglu, 2004. Studies on Some Phenological and Pomological Traits of Mulberries Grown in Edremit and Gevas Region. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi (J. Agric. Sci.) 14(2):127–131.
- Datta, R.K., 2002. Mulberry Cultivation and Utilization in India. Mulberry for Animal Production, FAO Animal Production and Healt Paper 147, 45–62.
- De Candolle, A., 1967. Origin of Cultivated Plants. New York And London. pp:149–153.
- Ercişli, S., 1996. Gümüşhane ve İlçelerinde Doğal Olarak Yetişen Kuşburnunun (Rosa spp.) Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerinde Bir Araştırma (Basılmamış Doktora Tezi). Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, s.179, Erzurum.
- Erdoğan, Ü., 2003. İspir ve Pazaryolu İlçelerinde Yetiştirilen Dutların (Morus sp.) Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerinde Bir Araştırma (Basılmamış Doktora Tezi). Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı, Erzurum.
- Freeman, W.H., 1978. Temparate–Zone Pomology. W.H. Freeman and Company, p.428, San Fransisco.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
Agricultural Engineering (Other)
Journal Section
Conference Paper
Authors
Erol Aydın
This is me
Türkiye
Ercan Er
This is me
Türkiye
Nilüfer Aksu Uslu
This is me
Türkiye
Ali Turan
This is me
Türkiye
Saim Zeki Bostan
This is me
Türkiye
Seyit Mehmet Şen
This is me
Türkiye
Publication Date
December 31, 2016
Submission Date
December 1, 2016
Acceptance Date
December 31, 2016
Published in Issue
Year 2016 Volume: 45 Number: (Özel Sayı 2) 5. Uluslararası Üzümsü Meyveler Sempozyumu