Editorial
BibTex RIS Cite

Çukurova Tıp Öğrenci Dergisi ilk sayısıyla şimdi yayında

Year 2021, Volume: 1 Issue: 1, 1 - 1, 30.06.2021

Abstract

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri olarak, dergimizin ilk sayısını çıkarmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Covid-19 pandemisi başta sağlık olmak üzere hayatımızın her alanını etkilerken aldığımız uzaktan eğitimde her ne kadar fiziksel olarak okulumuzdan uzak kalsak da, kendimize her gün gelişen ve yenilenen bilim dünyasında bir yer edinmek istedik. Böylece tıp öğrencileri olarak sadece bir öğrenci olmanın yanı sıra, editör kurulunu oluşturduğumuz ve yayımında görev aldığımız bu bilimsel dergide araştırmalar yapmanın, makale yazmanın yanı sıra bir ekip olarak hareket ettik. 4 ay gibi kısa bir sürede editöryal kurulumuzu oluşturup yeni bir dergi kurduk. Çukurova Tıp Öğrenci Dergisi’nde tıp fakültesi öğrencilerinin yayımlayacağı olgu sunumları, orijinal, araştırma ve derleme makaleler yer alacaktır.

References

  • 1. Çukurova Tıp Öğrenci Dergisi ilk sayısıyla şimdi yayında

Çukurova Medical Student Journal is now online with its inaugural issue

Year 2021, Volume: 1 Issue: 1, 1 - 1, 30.06.2021

Abstract

As Çukurova University Faculty of Medicine students, we are proud and happy to publish the first issue of our journal. While the Covid-19 pandemic was affecting every aspect of our lives, especially health, we wanted to have a place in the world of science that is developing and renewing every day, even though we were physically away from our school in the distance education we received. Thus, as medical students, we acted as a team in addition to doing research and writing articles in this scientific journal, where we formed the editorial board and took part in the publication, as well as being just a student. In a short period of 4 months, we created our editorial board and established a new journal. The Çukurova Medical Student Journal will include case reports, original, research and review articles to be published by medical students.

References

  • 1. Çukurova Tıp Öğrenci Dergisi ilk sayısıyla şimdi yayında
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Clinical Sciences
Journal Section Editorial
Authors

İdil Tarikoğulları 0000-0003-0015-4707

Publication Date June 30, 2021
Published in Issue Year 2021 Volume: 1 Issue: 1

Cite

AMA Tarikoğulları İ. Çukurova Tıp Öğrenci Dergisi ilk sayısıyla şimdi yayında. Çukurova Tıp Öğrenci Derg. June 2021;1(1):1-1.