Meeting Abstract

SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ

Volume: 2 Number: 4 January 30, 2018
TR EN

SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ

Öz

Siber Uzay ve Uluslararası İlişkiler/ Teorisi Çalıştayı, Cyber Politik Journal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi ortaklığı ile 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Çalıştay iki oturumdan oluşmuş, ilk oturumda açılış konuşmasını Prof. Dr. Hüseyin Bağcı yapmıştır. Moderatör, Prof. Dr. Özlem Tür olurken, konuşmacılar ise, Dr. M. Emin Erendor (Çukurova Üniversitesi, Cyber Politik Journal) ve Doç. Dr. Nezir Akyeşilmen (Selçuk Üniversitesi, Cyber Politik Journal)’dir. Konuşmacıların sunum başlıkları ise, sırasıyla, ‘Siber Uzayın Temel Kavramları’ ve ‘Siber Uzay ve Uluslararası İlişkiler/ Politika’ dır. Çalıştayın ikinci oturumunun moderatörlüğü ise Prof. Dr. Bilal Sambur (Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Cyber Politik Journal) tarafından yapılmıştır. Konuşmacılar sırasıyla, ‘Siber Uzayın Felsefesi’ konulu sunumu ile Prof. Dr. Mustafa Çevik (Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi) ve ‘Teknoloji ve Uluslararası İlişkiler Teorisi’ adlı sunumu ile Prof. Dr. Davut Ateş (Selçuk Üniversitesi) olmuştur.

Anahtar Kelimeler

References

  1. veri yok

Details

Primary Language

Turkish

Subjects

-

Journal Section

Meeting Abstract

Publication Date

January 30, 2018

Submission Date

December 20, 2017

Acceptance Date

-

Published in Issue

Year 2017 Volume: 2 Number: 4

APA
Altıner, M., & Çakır, F. (2018). SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ. Cyberpolitik Journal, 2(4), 183-190. https://izlik.org/JA99RB94DJ
AMA
1.Altıner M, Çakır F. SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ. Cyberpolitik Journal. 2018;2(4):183-190. https://izlik.org/JA99RB94DJ
Chicago
Altıner, Müberra, and Fatma Çakır. 2018. “SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER TEORİSİ”. Cyberpolitik Journal 2 (4): 183-90. https://izlik.org/JA99RB94DJ.
EndNote
Altıner M, Çakır F (January 1, 2018) SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ. Cyberpolitik Journal 2 4 183–190.
IEEE
[1]M. Altıner and F. Çakır, “SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ”, Cyberpolitik Journal, vol. 2, no. 4, pp. 183–190, Jan. 2018, [Online]. Available: https://izlik.org/JA99RB94DJ
ISNAD
Altıner, Müberra - Çakır, Fatma. “SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER TEORİSİ”. Cyberpolitik Journal 2/4 (January 1, 2018): 183-190. https://izlik.org/JA99RB94DJ.
JAMA
1.Altıner M, Çakır F. SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ. Cyberpolitik Journal. 2018;2:183–190.
MLA
Altıner, Müberra, and Fatma Çakır. “SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER TEORİSİ”. Cyberpolitik Journal, vol. 2, no. 4, Jan. 2018, pp. 183-90, https://izlik.org/JA99RB94DJ.
Vancouver
1.Müberra Altıner, Fatma Çakır. SİBER UZAY VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER / TEORİSİ. Cyberpolitik Journal [Internet]. 2018 Jan. 1;2(4):183-90. Available from: https://izlik.org/JA99RB94DJ