Almanya Protestan Kilisesinin Müslümanlarla İlişkiler Konusundaki Yayınları
Abstract
Keywords
References
- • Bacınoğlu, Taner (2000). “Laiklik İlkesi ve Alman Karşıtları”, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, S. 2: 277-278.
- • Çelik Celaleddin (2008) “Almanya’da Türkler: Sürekli Yabancılık, Kültürel Ça- tışma ve Din”, Milel ve Nihal İnanç, Kültür ve Mitoloji Araştırmaları Dergisi, S 3: 5/132.
- • Huber, Wolfgang (2006). Klarheit und gute Nachbarschaft Christen und Muslime in Deutschland. Hannover: Kirchenamt der EKD.
- • Kaufmann, Thomas (1998). Reformatoren, Vandenhoeck und Ruprecht. Göttin- gen.
- • Klausen, Jytte (2008). İslam’ı Yeniden Düşünmek. Çev. Mahmut Aydın. Ankara: Liberte Yay. Neuser, Bernd (2006). “Çok Dinli Hayatın Geleceği-Eğilimler ve İmkânlar”, Türkiye ve Avrupa’da Çok Dinli Yaşam. Ankara: Konrad Adenauer- Stiftung.
- • Klautke, Heinz, Herkesin İslam’la İlgili Bilmesi Gereken Meseleler. Çev. Meh- met Zeki Okur. İstanbul: Şelale Yay.
- • Lemmen Thomas 2005. “Almanya’da İslamiyet”, Türkiye ve Avrupa’da İslam, Devlet ve Modern Toplum, Konrad Adenauer-Stiftung, Ankara.
- • Miksch, Jürgen (2007). “Einleitung”, Evangelisch aus fundamentalem Grund. Frankfurt: Otto Lembeck.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Hüseyin Köftürcü
This is me
Publication Date
December 15, 2014
Submission Date
July 17, 2014
Acceptance Date
December 8, 2014
Published in Issue
Year 2014 Volume: 17 Number: 45 (15-12-2014)