BibTex RIS Cite

Bacteria as an Alternative Protein Source in Aquaculture

Year 2012, Year: 2012 Issue: 2, 106 - 108, 01.07.2012

Abstract

Interesting of alternative diets substance has increased for fast and more health breeding aquatic animals day by day. Because of this reason, recently, single cell protein has been used in aquatic animal diets. The researches about the single cell protein in aquaculture are not sufficient about the number and content. In this review; the papers about the usage of bacteria as a single cell protein sources in fishes are gathered

Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı

Year 2012, Year: 2012 Issue: 2, 106 - 108, 01.07.2012

Abstract

Su ürünleri yetiştiriciliğinde, canlıların daha sağlıklı ve daha hızlı gelişimini sağlayacak alternatif yem maddelerine
karşı ilgi gün geçtikçe artmış, bu amaçla son yıllarda tek hücre proteinleri de kullanılmaya başlanmıştır. Su ürünleri
yetiştiriciliğinde tek hücre proteinleri ile ilgili yapılan araştırmalar henüz çok yeni olup, sayı ve içerik olarak daha fazla
çalışmaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu derlemede, bakterilerin tek hücre protein kaynağı olarak balıklardaki uygulama
alanları araştırılmıştır

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA96HG66AF
Journal Section Collection
Authors

Gonca Alak This is me

Arzu Uçar This is me

Muhammed Atamanalp This is me

Publication Date July 1, 2012
Published in Issue Year 2012 Year: 2012 Issue: 2

Cite

APA Alak, G., Uçar, A., & Atamanalp, M. (2012). Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi(2), 106-108.
AMA Alak G, Uçar A, Atamanalp M. Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Turk.Bilimsel Derleme Derg. July 2012;(2):106-108.
Chicago Alak, Gonca, Arzu Uçar, and Muhammed Atamanalp. “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi, no. 2 (July 2012): 106-8.
EndNote Alak G, Uçar A, Atamanalp M (July 1, 2012) Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi 2 106–108.
IEEE G. Alak, A. Uçar, and M. Atamanalp, “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”, Turk.Bilimsel Derleme Derg., no. 2, pp. 106–108, July 2012.
ISNAD Alak, Gonca et al. “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi 2 (July 2012), 106-108.
JAMA Alak G, Uçar A, Atamanalp M. Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Turk.Bilimsel Derleme Derg. 2012;:106–108.
MLA Alak, Gonca et al. “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi, no. 2, 2012, pp. 106-8.
Vancouver Alak G, Uçar A, Atamanalp M. Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Turk.Bilimsel Derleme Derg. 2012(2):106-8.