BibTex RIS Cite

TÜRKİYENİN BESLENME PROBLEMİ VE BUĞDAY ÜRETİMİ

Year 1964, Volume: 22 Issue: 1-2, 1 - 16, 01.01.1964

References

  • ARAT (S.O.) - Türkiye'de Ekmek ve Türk Buğdaylarının Ekmekçilik kabiliyetleri. Ankara. 1938.
  • ARISOY (S.) - Gıda-Nüfus Meselemiz. Türkiye İktisat Gazetesi. Sayı: 433. 14/VII Ankara. 1961.
  • GÖKGÖ L (M.) - Türkiye Buğdayları. Tarım Bakanlığı, yeşilköy tohum yeğritim Enstitüsü Yayını: No : 7. İstanbul. 1935.
  • GÜÇE R (L.) - XVI ve XVII. Asırlarda Osmanlı İmparatorluğunda Hububat Meselesi ve Hububattan Alınan Vergiler. İstanbul Üniversitesi yayını. No : 1075. İktisat Fakültesi No : 152. İstanbul. 1964.
  • KOÇTÜR K (O.) - Beslenme Bilgisi. Ankara. 1957.
  • SAYMEN (C.T.) - Gıda Rejimimiz. Türkiye İktisat Gazetesi. Sayı: 445. 5/X/Ankara. 1961.
  • SARÇ (Ö.C.) - Türkiye Ekonomisinin Genel Esasları. İstanbul. 1949.
  • RUSTO W (A.) - Ham Maddelerin Milletler Arası Dağıtımı. İstanbul Üniversitesi Yayınlarından No : 259. Çeviren İlteber (H.). İstanbul. 1945.
  • TOSU N (O.) - Türkiye Buğdaylarının Standardizasyonu Üzerinde Araştırmalar, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayını. Ankara. 1953.
  • TÜMERTEKİ N (E.) - Türkiyenin 1954 Buğday İstihsâli Hakkında bir Araştırma. Tür k Coğrafya Dergisi. Yıl: XII. Sayı: 13-14. Sayfa: 173-178. İstanbul. 1955-
  • TÜMERTEKİ N (E.) - Türkiye Hububat Ziraatine Ait Bazı Müşahadeler. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Enstitüsü Dergisi. No : 7. Sayfa: 54-54. İstanbul. 1956.
  • ZHUKOVSK Y (P.) - Türkiye'nin Zirai Bünyesi (Anadolu). Ankara. 1951.
  • — Türkiye'de Un Sanayii. Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği. Ankara. 1958
  • — II. International Animal Nutrition Conferance. Madrid. 1960.
Year 1964, Volume: 22 Issue: 1-2, 1 - 16, 01.01.1964

References

  • ARAT (S.O.) - Türkiye'de Ekmek ve Türk Buğdaylarının Ekmekçilik kabiliyetleri. Ankara. 1938.
  • ARISOY (S.) - Gıda-Nüfus Meselemiz. Türkiye İktisat Gazetesi. Sayı: 433. 14/VII Ankara. 1961.
  • GÖKGÖ L (M.) - Türkiye Buğdayları. Tarım Bakanlığı, yeşilköy tohum yeğritim Enstitüsü Yayını: No : 7. İstanbul. 1935.
  • GÜÇE R (L.) - XVI ve XVII. Asırlarda Osmanlı İmparatorluğunda Hububat Meselesi ve Hububattan Alınan Vergiler. İstanbul Üniversitesi yayını. No : 1075. İktisat Fakültesi No : 152. İstanbul. 1964.
  • KOÇTÜR K (O.) - Beslenme Bilgisi. Ankara. 1957.
  • SAYMEN (C.T.) - Gıda Rejimimiz. Türkiye İktisat Gazetesi. Sayı: 445. 5/X/Ankara. 1961.
  • SARÇ (Ö.C.) - Türkiye Ekonomisinin Genel Esasları. İstanbul. 1949.
  • RUSTO W (A.) - Ham Maddelerin Milletler Arası Dağıtımı. İstanbul Üniversitesi Yayınlarından No : 259. Çeviren İlteber (H.). İstanbul. 1945.
  • TOSU N (O.) - Türkiye Buğdaylarının Standardizasyonu Üzerinde Araştırmalar, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayını. Ankara. 1953.
  • TÜMERTEKİ N (E.) - Türkiyenin 1954 Buğday İstihsâli Hakkında bir Araştırma. Tür k Coğrafya Dergisi. Yıl: XII. Sayı: 13-14. Sayfa: 173-178. İstanbul. 1955-
  • TÜMERTEKİ N (E.) - Türkiye Hububat Ziraatine Ait Bazı Müşahadeler. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Enstitüsü Dergisi. No : 7. Sayfa: 54-54. İstanbul. 1956.
  • ZHUKOVSK Y (P.) - Türkiye'nin Zirai Bünyesi (Anadolu). Ankara. 1951.
  • — Türkiye'de Un Sanayii. Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği. Ankara. 1958
  • — II. International Animal Nutrition Conferance. Madrid. 1960.
There are 14 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Mecdi Emiroğlu This is me

Publication Date January 1, 1964
Published in Issue Year 1964 Volume: 22 Issue: 1-2

Cite

APA Emiroğlu, M. (1964). TÜRKİYENİN BESLENME PROBLEMİ VE BUĞDAY ÜRETİMİ. Ankara Üniversitesi Dil Ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Dergisi, 22(1-2), 1-16.

Ankara University Journal of the Faculty of Languages and History-Geography

This journal is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License22455