Research Article
BibTex RIS Cite

İki farklı taşkın kök kanal dolgu patındaki boyutsal değişimin ve periapikal iyileşme üzerindeki etkilerinin radyografik olarak incelenmesi

Year 2010, Volume: 27 Issue: 3, 157 - 165, 01.12.2010

Radiographic evaluation of dimensional changes of two different extruded root canal sealers and comparison of their effects on periapical healing

Year 2010, Volume: 27 Issue: 3, 157 - 165, 01.12.2010
There are 0 citations in total.

Details

Subjects Health Care Administration
Journal Section Original Research Articles
Authors

Emel Olga Önay This is me

Saadet Ünver This is me

Mete Üngör This is me

Publication Date December 1, 2010
Published in Issue Year 2010 Volume: 27 Issue: 3

Cite

APA Önay, E. O., Ünver, S., & Üngör, M. (2010). İki farklı taşkın kök kanal dolgu patındaki boyutsal değişimin ve periapikal iyileşme üzerindeki etkilerinin radyografik olarak incelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 27(3), 157-165.
AMA Önay EO, Ünver S, Üngör M. İki farklı taşkın kök kanal dolgu patındaki boyutsal değişimin ve periapikal iyileşme üzerindeki etkilerinin radyografik olarak incelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. August 2010;27(3):157-165.
Chicago Önay, Emel Olga, Saadet Ünver, and Mete Üngör. “İki Farklı taşkın kök Kanal Dolgu patındaki Boyutsal değişimin Ve Periapikal iyileşme üzerindeki Etkilerinin Radyografik Olarak Incelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 27, no. 3 (August 2010): 157-65.
EndNote Önay EO, Ünver S, Üngör M (August 1, 2010) İki farklı taşkın kök kanal dolgu patındaki boyutsal değişimin ve periapikal iyileşme üzerindeki etkilerinin radyografik olarak incelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 27 3 157–165.
IEEE E. O. Önay, S. Ünver, and M. Üngör, “İki farklı taşkın kök kanal dolgu patındaki boyutsal değişimin ve periapikal iyileşme üzerindeki etkilerinin radyografik olarak incelenmesi”, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 27, no. 3, pp. 157–165, 2010.
ISNAD Önay, Emel Olga et al. “İki Farklı taşkın kök Kanal Dolgu patındaki Boyutsal değişimin Ve Periapikal iyileşme üzerindeki Etkilerinin Radyografik Olarak Incelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 27/3 (August 2010), 157-165.
JAMA Önay EO, Ünver S, Üngör M. İki farklı taşkın kök kanal dolgu patındaki boyutsal değişimin ve periapikal iyileşme üzerindeki etkilerinin radyografik olarak incelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 2010;27:157–165.
MLA Önay, Emel Olga et al. “İki Farklı taşkın kök Kanal Dolgu patındaki Boyutsal değişimin Ve Periapikal iyileşme üzerindeki Etkilerinin Radyografik Olarak Incelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 27, no. 3, 2010, pp. 157-65.
Vancouver Önay EO, Ünver S, Üngör M. İki farklı taşkın kök kanal dolgu patındaki boyutsal değişimin ve periapikal iyileşme üzerindeki etkilerinin radyografik olarak incelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 2010;27(3):157-65.