APA |
Şahin, S., Saygun, İ., Enhoş, Ş., Akyol, M., et al. (2009). Eğitim düzeyinin genç erişkin erkeklerde ağız sağlığına etkisinin değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 26(3), 133-139. |
|
AMA |
Şahin S, Saygun İ, Enhoş Ş, Akyol M, Altuğ A, Tekbaş ÖF. Eğitim düzeyinin genç erişkin erkeklerde ağız sağlığına etkisinin değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. August 2009;26(3):133-139. |
|
Chicago |
Şahin, Sermet, İşıl Saygun, Şükrü Enhoş, Mesut Akyol, Ayberk Altuğ, and Ömer Faruk Tekbaş. “Eğitim düzeyinin Genç erişkin Erkeklerde ağız sağlığına Etkisinin değerlendirilmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 26, no. 3 (August 2009): 133-39. |
|
EndNote |
Şahin S, Saygun İ, Enhoş Ş, Akyol M, Altuğ A, Tekbaş ÖF (August 1, 2009) Eğitim düzeyinin genç erişkin erkeklerde ağız sağlığına etkisinin değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 26 3 133–139. |
|
IEEE |
S. Şahin, İ. Saygun, Ş. Enhoş, M. Akyol, A. Altuğ, and Ö. F. Tekbaş, “Eğitim düzeyinin genç erişkin erkeklerde ağız sağlığına etkisinin değerlendirilmesi”, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 26, no. 3, pp. 133–139, 2009. |
|
ISNAD |
Şahin, Sermet et al. “Eğitim düzeyinin Genç erişkin Erkeklerde ağız sağlığına Etkisinin değerlendirilmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 26/3 (August 2009), 133-139. |
|
JAMA |
Şahin S, Saygun İ, Enhoş Ş, Akyol M, Altuğ A, Tekbaş ÖF. Eğitim düzeyinin genç erişkin erkeklerde ağız sağlığına etkisinin değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 2009;26:133–139. |
|
MLA |
Şahin, Sermet et al. “Eğitim düzeyinin Genç erişkin Erkeklerde ağız sağlığına Etkisinin değerlendirilmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 26, no. 3, 2009, pp. 133-9. |
|
Vancouver |
Şahin S, Saygun İ, Enhoş Ş, Akyol M, Altuğ A, Tekbaş ÖF. Eğitim düzeyinin genç erişkin erkeklerde ağız sağlığına etkisinin değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 2009;26(3):133-9. |
|