Research Article
BibTex RIS Cite

The Comparison of Primary and Secondary Wound Healing after Extraction of Partially Erupted Third Molars and the Evaluation of the Changes in Mandıbular Second Molars Periodontium

Year 1991, Volume: 8 Issue: 1, 53 - 63, 01.01.1991

Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi

Year 1991, Volume: 8 Issue: 1, 53 - 63, 01.01.1991
There are 0 citations in total.

Details

Subjects Health Care Administration
Journal Section Original Research Articles
Authors

Sina Uçkan This is me

Necip Mutlu This is me

Mihtikar Yücel This is me

Publication Date January 1, 1991
Published in Issue Year 1991 Volume: 8 Issue: 1

Cite

APA Uçkan, S., Mutlu, N., & Yücel, M. (1991). Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 8(1), 53-63.
AMA Uçkan S, Mutlu N, Yücel M. Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. April 1991;8(1):53-63.
Chicago Uçkan, Sina, Necip Mutlu, and Mihtikar Yücel. “Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer Ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması Ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 8, no. 1 (April 1991): 53-63.
EndNote Uçkan S, Mutlu N, Yücel M (April 1, 1991) Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 8 1 53–63.
IEEE S. Uçkan, N. Mutlu, and M. Yücel, “Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi”, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 8, no. 1, pp. 53–63, 1991.
ISNAD Uçkan, Sina et al. “Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer Ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması Ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 8/1 (April 1991), 53-63.
JAMA Uçkan S, Mutlu N, Yücel M. Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1991;8:53–63.
MLA Uçkan, Sina et al. “Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer Ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması Ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 8, no. 1, 1991, pp. 53-63.
Vancouver Uçkan S, Mutlu N, Yücel M. Yarım Retansiyonlu Mandibuler Üçüncü Molar Dişlerin Çekimi Sonrası Primer ve Sekonder İyileşmenin Karşılaştırılması ve Molar Dişin Periodonsiyumunda Meydana Gelen Değişikliklerin Değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1991;8(1):53-6.