BibTex RIS Cite

Faculty of Food (in Turkish)

Year 1976, Volume: 1 Issue: 2, - , 01.04.1976

Abstract

Gıda maddelerinin üretimi ve korunması, gün geçtikçe kendini yenileyen, ilerleyen bir bilim dalıdır. Bu bilimin uygulamaya yansıyan yönü, teknolojisi, konunun gereğince bilinmesini, ham maddenin özelliklerinden başlayarak en sonunda tüketici bünyesindeki etkilerine dek uzayan aşamaların denetlenmesini gerektirmektedir. Gittikçe artan dünya nüfusu, artık her gıda maddesinin en akılcı yöntemlerle değerlendirilmesini ve yeni gıda maddelerinin yaratılmasını gerektirmektedir. Bu gereksinme özellikle ülkemiz için de bütün ağırlığı ile ortadadır.

Gıda Fakültesi

Year 1976, Volume: 1 Issue: 2, - , 01.04.1976

Abstract

Gıda maddelerinin üretimi ve korunması, gün geçtikçe kendini yenileyen, ilerleyen bir bilim dalıdır. Bu bilimin uygulamaya yansıyan yönü, teknolojisi, konunun gereğince bilinmesini, ham maddenin özelliklerinden başlayarak en sonunda tüketici bünyesindeki etkilerine dek uzayan aşamaların denetlenmesini gerektirmektedir. Gittikçe artan dünya nüfusu, artık her gıda maddesinin en akılcı yöntemlerle değerlendirilmesini ve yeni gıda maddelerinin yaratılmasını gerektirmektedir. Bu gereksinme özellikle ülkemiz için de bütün ağırlığı ile ortadadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Tunay Durgun This is me

Publication Date April 1, 1976
Published in Issue Year 1976 Volume: 1 Issue: 2

Cite

APA Durgun, T. . (1976). Gıda Fakültesi. Gıda, 1(2).
AMA Durgun T. Gıda Fakültesi. The Journal of Food. April 1976;1(2).
Chicago Durgun, Tunay. “Gıda Fakültesi”. Gıda 1, no. 2 (April 1976).
EndNote Durgun T (April 1, 1976) Gıda Fakültesi. Gıda 1 2
IEEE T. . Durgun, “Gıda Fakültesi”, The Journal of Food, vol. 1, no. 2, 1976.
ISNAD Durgun, Tunay. “Gıda Fakültesi”. Gıda 1/2 (April 1976).
JAMA Durgun T. Gıda Fakültesi. The Journal of Food. 1976;1.
MLA Durgun, Tunay. “Gıda Fakültesi”. Gıda, vol. 1, no. 2, 1976.
Vancouver Durgun T. Gıda Fakültesi. The Journal of Food. 1976;1(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/