BibTex RIS Cite

The Latest Progress in the Improvement of Baker’s Yeast Strains (Turkish with English Abstract)

Year 1998, Volume: 23 Issue: 3, - , 01.06.1998

Abstract

Nowadays, the traditional baker’s strains have become inadequate to satisfy the baker’s diverse needs. Strain improvement programs to better quality, for both consumer and manufacturers, by using genetic engineering techniques have been developed. In this review, the possible targets of these programs are summarized.

Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler

Year 1998, Volume: 23 Issue: 3, - , 01.06.1998

Abstract

Günümüzde kullanılan geleneksel ekmek mayası suşları, ekmek mayası üreticilerinin farklı isteklerine cevap verememektedir. Hem üreticiler hem de tüketiciler için ekmek mayası suşlarının kalitesinin düzeltilmesi amacıyla, genetik mühendisliği teknikleri kullanılarak, suş iyileştirilmesi programları geliştirilmektedir. Bu derlemede, bu amaçla hedeflenen çalışmalar özetlenmiştir. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Nuray Karakaş This is me

Merih Kıvanç This is me

Publication Date June 1, 1998
Published in Issue Year 1998 Volume: 23 Issue: 3

Cite

APA Karakaş, N. ., & Kıvanç, M. . (1998). Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. Gıda, 23(3).
AMA Karakaş N, Kıvanç M. Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. The Journal of Food. June 1998;23(3).
Chicago Karakaş, Nuray, and Merih Kıvanç. “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi Ile İlgili Son Gelişmeler”. Gıda 23, no. 3 (June 1998).
EndNote Karakaş N, Kıvanç M (June 1, 1998) Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. Gıda 23 3
IEEE N. . Karakaş and M. . Kıvanç, “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler”, The Journal of Food, vol. 23, no. 3, 1998.
ISNAD Karakaş, Nuray - Kıvanç, Merih. “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi Ile İlgili Son Gelişmeler”. Gıda 23/3 (June 1998).
JAMA Karakaş N, Kıvanç M. Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. The Journal of Food. 1998;23.
MLA Karakaş, Nuray and Merih Kıvanç. “Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi Ile İlgili Son Gelişmeler”. Gıda, vol. 23, no. 3, 1998.
Vancouver Karakaş N, Kıvanç M. Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler. The Journal of Food. 1998;23(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/