BibTex RIS Cite

Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi

Year 2005, Volume: 30 Issue: 1, - , 01.02.2005

Abstract

Bu çalışmada, kalite geliştirme çalışmalarının bazı temel kavramları araştırılmıştır. Ayrıca, bu konuda faydalı çalışmalar yapmış olan Genichi Taguchi felsefesinin, Deming'in yönetim prensiplerine ve batı endüstrisinde yaygın olan bazı felsefe ve metodolojilere uyumu incelenmiştir.  

Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi

Year 2005, Volume: 30 Issue: 1, - , 01.02.2005

Abstract

Bu çalışmada, kalite geliştirme çalışmalarının bazı temel kavramları araştırılmıştır. Ayrıca, bu konuda faydalı çalışmalar yapmış olan Genichi Taguchi felsefesinin, Deming'in yönetim prensiplerine ve batı endüstrisinde yaygın olan bazı felsefe ve metodolojilere uyumu incelenmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Ahmet Kaya This is me

Publication Date February 1, 2005
Published in Issue Year 2005 Volume: 30 Issue: 1

Cite

APA Kaya, A. . (2005). Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. Gıda, 30(1).
AMA Kaya A. Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. The Journal of Food. February 2005;30(1).
Chicago Kaya, Ahmet. “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı Ve Taguchi Yöntemi”. Gıda 30, no. 1 (February 2005).
EndNote Kaya A (February 1, 2005) Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. Gıda 30 1
IEEE A. . Kaya, “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi”, The Journal of Food, vol. 30, no. 1, 2005.
ISNAD Kaya, Ahmet. “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı Ve Taguchi Yöntemi”. Gıda 30/1 (February 2005).
JAMA Kaya A. Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. The Journal of Food. 2005;30.
MLA Kaya, Ahmet. “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı Ve Taguchi Yöntemi”. Gıda, vol. 30, no. 1, 2005.
Vancouver Kaya A. Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. The Journal of Food. 2005;30(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/