BibTex RIS Cite

A Research On The Bread Consumption Of Household Living In Tokat Province

Year 1993, Volume: 1993 Issue: 1, - , 01.06.1993

Abstract

The bread is important food and a cheap factor of energy in human life. Furthermore, the bread consumption is abondant in Turkey. In this study, total consumption amount, consumption per capital, kind of consumption in Tokat have been analized for the year of 1992. According to the result of this research, 4.1 loaves of bread have been consumed a day per house and 1.1 per capita, and the remaining part has been evaluated this way or that way.

Tokat Îl Merkezinde Yaşayan Hanehalklarının Ekmek Tüketim Durumu Üzerine Bir Araştırma

Year 1993, Volume: 1993 Issue: 1, - , 01.06.1993

Abstract

Ekmek, insan hayatında önemli bir gıda maddesi ve ucuz bir enerji unsurudur. Öteyan- dan ekmek, Türkiye’de büyük ölçüde tüketilmektedir. Bu çalışmada, 1992 Yılmda Tokat il merkezinde ekmek tüketiminin toplam ve kişi başı¬na miktarı ile tüketimin ekmek çeşitlerine göre dağılımı incelenmiştir. Araştırma sonuçlarına göre, incelenen hanehalklannda günde hane başına 4.1 adet ve kişi başına 1.1 adet ekmek tüketildiği, artan ekmeklerin çeşitli şekillerde değerlendirildiği belirlenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

Halil Çivi This is me

Zafer Gürler This is me

Kemal Esengün This is me

Osman Karkacıer This is me

Publication Date June 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 1993 Issue: 1

Cite

APA Çivi, H., Gürler, Z., Esengün, K., Karkacıer, O. (1993). Tokat Îl Merkezinde Yaşayan Hanehalklarının Ekmek Tüketim Durumu Üzerine Bir Araştırma. Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG), 1993(1).