BibTex RIS Cite

A Research On Comsumptıon Of Egg In Tokat Province

Year 1993, Volume: 1993 Issue: 1, - , 01.06.1993

Abstract

Agricultural statistics show that an avarage of 6.8 million of eggs are produced in Tur-key annually. A research carried out in Tokat shows that egg consumption per household is 67 per month and the most of this is consumed at breakfast. The adults, in the consumption of egg take the first row.

Tokat İl Merkezinde Yaşayan Hanehalklarının Yumurta Tüketim Durumu Üzerine Bir Araştırma

Year 1993, Volume: 1993 Issue: 1, - , 01.06.1993

Abstract

Tarımsal istatistikler göstermektedirki Türkiye'de yılda ortalama 6.8 milyon yumurta üretilmektedir. Araştırmalar göstermektedir ki Tokat’ta yaşayan aileler ayda ortalama ola¬rak 67 adet yumurta tüketmekte ve bu, tüketim özellikle sabah kahvaltısı sabah kahvaltıla¬rında yoğunlaşmktadır. Yumurta tüketiminde yetişkinler ön sırayı almaktadırlar.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

Halil Çivi This is me

Zafer Gürler This is me

Kemal Esengün This is me

Osman Karkacıer This is me

Publication Date June 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 1993 Issue: 1

Cite

APA Çivi, H., Gürler, Z., Esengün, K., Karkacıer, O. (1993). Tokat İl Merkezinde Yaşayan Hanehalklarının Yumurta Tüketim Durumu Üzerine Bir Araştırma. Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG), 1993(1).