YENİ TEKNOLOJİLERİN İŞ DOYUMU VE MOTİVASYON ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Abstract
Keywords
References
- Acar, S. (2006). “Bilgi Teknolojisindeki Gelişmelerin Ofis Sistemleri Üzerindeki Etkisi ve Ofislerde Görsel Otomasyon”, Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Fakültesi Dergisi, (1).
- Acuner Akın, Ş. (2010). Örgüt Kültürünü Oluşturan Unsurların Çalışanlar Üzerindeki Motivasyonel Etkileri. Ankara: Milli Prodüktivite Merkezi Yayınları.
- Akgül, E. (2010). “Örgütlerde Amaç Dışı Bilgi Teknolojileri Kullanımının Çalışan Motivasyonuyla İlişkisi Ve Bir Uygulama”, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Kütahya.
- Aktan, C. C. (2003). “Yeni Temel Teknolojiler”, http://www.canaktan.org/yeni-trendler/bilgitoplumu/yeni_temel_teknolojiler.htm.
- Aksoy, B. (2012). “Bilgi Teknolojileri Ve Yeni Çalışma İlişkileri”, Ege Akademik Bakış Dergisi, 12(3).
- Aksoy, R. ve Kara, A. (2013). “Bilgi Teknolojilerinin Çalışanlar Tarafından Benimsenmesi: Karadeniz Ereğli’de Kobi Çalışanları Üzerine Bir Uygulama”, Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi, 5(10).
- Altunışık, R., Coşkun, R., Bayraktaroğlu, S. ve Yıldırım, E. (2010). Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri (SPSS Uygulamalı). Sakarya: Sakarya Yayıncılık.
- Altunışık, R., Coşkun, R., ve Yıldırım, E. (2017). Sosyal Bilimlerde Örnekleme Yöntemleri. Sakarya: Sakarya Yayıncılık.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
Research Article
Authors
İsmail Sakallı
*
0000-0002-7628-6557
Türkiye
Yahya Fidan
0000-0002-5012-3629
Türkiye
Canan Yıldıran
Andorra
Publication Date
June 1, 2020
Submission Date
January 12, 2020
Acceptance Date
May 1, 2020
Published in Issue
Year 2020 Volume: 19 Number: 37