BibTex RIS Cite

Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru

Year 2005, Issue: 49, 0 - , 21.10.2010

Abstract

Bilindiği gibi, tarihi şahıslar ve büyük aydınların (İsmail Gaspıralı, Ziya Gökalp, Zeki Velidi Togan, Sadri Maksudi Arsal, Mustafa Çokay) temelde siyasî, ictimaî fikirlerinin gelişmeleri başlangıçta kendi nesilleri, kendi halkları, kendi milleti için hizmet etmekle alakalıdır. Meşhur milliyetçiler olarak tanınınca, onların bakışları genişledikçe, siyasi, sosyolojik ve ideolojik platformları da global meseleleri tasvirlemede, onları şu veya bu şekilde çözme ümitlerinde gelişmeler de görülüyor. Elbette, problemlere dünyevi açıdan yaklaşma çabaları doğal fikri gelişmesinin meyvesi olarak kabul edilmelidir.....

Year 2005, Issue: 49, 0 - , 21.10.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Hatıra Yazıları
Authors

Almas Şeyhul This is me

Publication Date October 21, 2010
Submission Date October 21, 2010
Published in Issue Year 2005 Issue: 49

Cite

APA Şeyhul, A. (2010). Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru. Journal of Social Policy Conferences(49).
AMA Şeyhul A. Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru. Journal of Social Policy Conferences. October 2010;(49).
Chicago Şeyhul, Almas. “Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî Ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru”. Journal of Social Policy Conferences, no. 49 (October 2010).
EndNote Şeyhul A (October 1, 2010) Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru. Journal of Social Policy Conferences 49
IEEE A. Şeyhul, “Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru”, Journal of Social Policy Conferences, no. 49, October 2010.
ISNAD Şeyhul, Almas. “Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî Ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru”. Journal of Social Policy Conferences 49 (October 2010).
JAMA Şeyhul A. Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru. Journal of Social Policy Conferences. 2010.
MLA Şeyhul, Almas. “Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî Ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru”. Journal of Social Policy Conferences, no. 49, 2010.
Vancouver Şeyhul A. Türk Dünyası Aydınlarından Sadri Maksudî ve Turan Yazgan: Vatanseverlikten Avrasyacılığa Doğru. Journal of Social Policy Conferences. 2010(49).