APA |
Erdoğrul, Ö., & Ergün, Ö. (2013). KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 31(1), 55-65. https://doi.org/10.16988/iuvfd.11807 |
|
AMA |
Erdoğrul Ö, Ergün Ö. KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. iuvfd. March 2013;31(1):55-65. doi:10.16988/iuvfd.11807 |
|
Chicago |
Erdoğrul, Özlem, and Özer Ergün. “KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 31, no. 1 (March 2013): 55-65. https://doi.org/10.16988/iuvfd.11807. |
|
EndNote |
Erdoğrul Ö, Ergün Ö (March 1, 2013) KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 31 1 55–65. |
|
IEEE |
Ö. Erdoğrul and Ö. Ergün, “KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”, iuvfd, vol. 31, no. 1, pp. 55–65, 2013, doi: 10.16988/iuvfd.11807. |
|
ISNAD |
Erdoğrul, Özlem - Ergün, Özer. “KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 31/1 (March 2013), 55-65. https://doi.org/10.16988/iuvfd.11807. |
|
JAMA |
Erdoğrul Ö, Ergün Ö. KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. iuvfd. 2013;31:55–65. |
|
MLA |
Erdoğrul, Özlem and Özer Ergün. “KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 31, no. 1, 2013, pp. 55-65, doi:10.16988/iuvfd.11807. |
|
Vancouver |
Erdoğrul Ö, Ergün Ö. KAHRAMANMARAŞ PİYASASINDA TÜKETİLEN SUCUKLARIN BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ. iuvfd. 2013;31(1):55-6. |
|