BibTex RIS Cite

MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul'da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış

Year 1994, Volume: 8 Issue: 2, - , 01.12.1994

Abstract

MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul'da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış

Year 1994, Volume: 8 Issue: 2, - , 01.12.1994

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Harutyun Agopyan This is me

Publication Date December 1, 1994
Published in Issue Year 1994 Volume: 8 Issue: 2

Cite

APA Agopyan, H. (1994). MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış. Jeofizik Dergisi, 8(2).
AMA Agopyan H. MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış. Jeofizik Dergisi. December 1994;8(2).
Chicago Agopyan, Harutyun. “MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer Ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış”. Jeofizik Dergisi 8, no. 2 (December 1994).
EndNote Agopyan H (December 1, 1994) MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış. Jeofizik Dergisi 8 2
IEEE H. Agopyan, “MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış”, Jeofizik Dergisi, vol. 8, no. 2, 1994.
ISNAD Agopyan, Harutyun. “MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer Ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış”. Jeofizik Dergisi 8/2 (December 1994).
JAMA Agopyan H. MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış. Jeofizik Dergisi. 1994;8.
MLA Agopyan, Harutyun. “MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer Ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış”. Jeofizik Dergisi, vol. 8, no. 2, 1994.
Vancouver Agopyan H. MAGNETIC AND IONOSPHERIC STORMS IN İSTANBUL: AN OBSERVATIONAL REVIEW / İstanbul’da İyonesfer ve Manyetik Fırtınalar: Gözlemsel Bir Bakış. Jeofizik Dergisi. 1994;8(2).